Jakten på de perfekta löparskorna

Detta med att köpa nya löparskor. Det ger mig lika mycket ångest varje gång. Och varje gång vill jag verkligen inte skiljas från mina nuvarande dojjor, eftersom att de precis har blivit så där sköna och liksom ”ett” med mina fötter. Men nu är det alltså dags igen. Jag måste verkligen köpa ett par nya. Tar man en titt på dem så inser man att det inte finns det liksom någon återvändo.

Därför beställde jag ett par nya i en färg jag kunde stå ut med och trots att rekommendationen var att köpa en större storlek än normalt, så tänkte jag att min storlek (42) är väl tilltagen, då jag har gjutna sulor som jag stoppar i. Sulorna är grymma, de har gjutits efter mina egna fötter, så för dem måste det finnas plats. Men så måste ju själv fötterna rymmas också. Vilket INTE var fallet hos dessa sköningar.

Synd! För jag tyckte att det tog mig en evighet av sökande på nätet för att komma över ett par till ett rimligt pris. Jag vet vad för skor jag är ute efter, jag vill ha ett par neutrala men med hyfsad dämpning och stöd för ankeln. Men detta var onekligen ett felköp.

Jakten på de nya löparskorna fortsätter. To be continued. :-/

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras