Löpning i vårsolen med lilleman

Äntligen har jag kunnat lufta benen lite! Det har varit alldeles för lite träning den senaste tiden, men nu har jag kommit ett steg närmare en kontinuerlig löpning. Jag har nämligen knäckt koden vad gäller barnvagnar. Tror jag. Jag har nu för andra gången i rad varit ute med lilleman liggandes i vagnen, medan jag sprungit några kilometer i alla fall. Idag blev det cirka fem kilometer.

Hur gör man då? Här är ett survival kit för löpare som har en liten knodd hemma:

  • Mata lilleman.
  • Sätt på lilleman vettiga kläder och lägg honom i vagnen.
  • Lås framhjulen på vagnen.
  • Hitta en väg som är platt och jämn (samt nysopad)
  • Spring!

Det funkar ypperligt! Jag vet inte vilka magiska egenskaper en löparvagn har men jag har en vag känsla av att det är ytterligare en sådan där onödig pryl, som man kanske inte behöver. Rätta mig om jag ha fel! Springer du med en löparvagn? Hör gärna av dig i så fall!

Förut brukade jag avsky sådana här raka vägar. Nu älskar jag dem!

Hursomhelst har detta skapat en helt ny möjlighet till träning. Det här innebär att jag faktiskt kan komma ut och röra på mig trots att jag har hand om lilleman en hel dag. Det-är-helt-fantastiskt!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras